ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН НА АПАРТАМЕНТ В ЛОЗЕНЕЦ, СОФИЯ

Интериорен Дизайн на Апартамент в София

Интериорен дизайн на апартамент, който съчетава лукса на класическия дизайн с този на съвременния стил.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН На Апартамент В Лозенец, София

Представяме на Вашето внимание един интериорен проект на апартамент, обединяващ в себе си лукса на класически дизайн с този на модерен стил. Винаги се ентусиазираме, когато работим с клиенти търсещи нещо различно за своя проект. Заданието тук е да сътворим един луксозен, автентичен и уютен дом, синхронизиращ в себе си неповторимото усещане на класически детайли и изчистени модерни форми.

Интериорен Дизайн на луксозни апартаменти в България, исискан и модерен стил с класически елементи

Смислово кухнята е разделена от останалото помещение, посредством ламперия започваща от хола и продължаваща по цялата дължина на коридора, интегрираща в себе си редица елементи, като скрита врата към тоалетната, откъм коридора, етанолова камина, телевизор, както и матирана стъклена преграда към кухнята, позволяваща преминаването на светлина към хола, като в същото време спира видимостта създавайки усещането за усамотение. Изработена от ПДЧ плоскости, тя не само е ефектна, но и съвсем не е скъпа.

Кухни по индивидуален проект за интериорен дизайн на лукс имоти

Детайли изработени от полиуретанова пяна, боядисани със светъл цвят, изпъкват върху бежово-зеленикавите стени, придавайки автентичен вид на помещението. Използваната цветова гама тук е в неутралните тонове с леки акценти от винено червено и жълто.

Мека мебел и естествен тъмен паркет в интериорен проект за апартамент в Лозенец

Фронтове с фрезовани елементи от боядисан в цветовата гама на помещението МДФ се явяват като лицето на кухнята. Работният плот имитира естествено дърво, а гърбът му е решен с керамична мозайка в тоналността на подбрания дизайн. Експозиционни шкафове осветени отвътре с деликатни рамки по стъклото и редица фрезовани елементи по цялата кухня допринасят за усвояването на избрания дизайн. Балансирането на двата желани стила се постига чрез съчетаването на форми и детайли, присъщи за класически и рустикален дизайн, като в същото време са използвани модерни уреди, материали и завършеци, присъщи за модерния стил.

Вътрешене дизайн на кухня с дървен плот, голям хладилник и вградени електро уреди

За този проект се наблегна на халогенно осветление, използвайки външни кардани и луни и без да отнемаме от височината на помещението се възползваме от топлотата и коносовидната форма на светлината присъща за този тип осветителни тела.

Галерия На ПРОЕКТА

    Класически Стил | Дизайн | Кухня | Модерен Стил | Проект

Други Проекти

Пентхаус В Пловдив

Интериорен дизайн на апартамент на последен етаж от луксозна сграда на Гребната база в Пловдив.

Апартамент В Бояна, София

Интериор на апартамент в Бояна на последен етаж с специфични архитектурни особенности.

Къща В София

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност.

Офис В ЕСТЕ София

Изискването за този проект беше за луксозен, модерен и изчистен интериор, който да бъде актуален и след години.